Η ομάδα του Barstation.gr κάτω απο την στέγη της εταιρείας Floros Ευστρ. Βάγιας – Ευστρ. Κοσμάς ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών του κλάδου των bar – cocktail bar για εξειδικευμένες λύσεις κατασκευής εξοπλισμού.

Η συνεργασία μας με τους καλύτερους bartenders και η διαρκής αναζήτηση καινοτόμων λύσεων και προτάσεων, μας γέμισε εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα της κατασκευής ολοκληρωμένων συστημάτων cocktail workstation, που σε συνδυασμό με το όνομα Floros, μία εταιρεία καταξιωμένη απο το 1949 στον χώρο κατασκευής ψυγείων και ανοξείδωτων κατασκευών είναι ο λόγος που μας εμπιστεύονται τόσοι επαγγελματίες στον χώρο αυτό..

Μελέτη - Σχεδιασμός

Η φιλοσοφία της barstation.gr είναι ότι κατασκευάζουμε εργαλεία για επαγγελματίες σύμφωνα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη ξεχωριστά. Πείτε μας τις ανάγκες σας, τον χώρο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και ένας σχεδιαστής της ομάδας μας θα αναλάβει να φτιάξει για εσάς σχέδιο με τις πραγματικές διαστάσεις του χώρου σας και των μηχανημάτων μας για να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε από κοινού τον ιδανικό χώρο εργασίας για την επιχείρησή σας.​

Κατασκευή

Το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο τεχνικό μας προσωπικό σε συνδυασμό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και τις καλύτερες πρώτες ύλες θα καλύψουν κάθε ανάγκη σε όποια απαίτηση έχετε όσο δύσκολή και εαν είναι.